Om oss

Marianne Wrife, Nutritionist
– från Karolinska Institutet i Stockholm. Marianne har arbetat med nutrition i livsmedel, kosttillskott och enteral nutrition i livsmedelsföretag som Friggs, Procordia Health Food, Semper Nutrition samt även haft konsultuppdrag för ACO Hud. Marianne har gedigen erfarenhet från produktutveckling, kvalitetskontroll, kliniska studier och utbildning inom området hälsa och näringslära. Marianne bedriver även kostrådgivning till privatpersoner.

“Jag önskar att livsmedelsföretagen tog sitt ansvar i att vägleda konsumenten till att snabbt och enkelt hitta maten som bidrar till en hälsosammare och mer hållbar livsstil. Det finns också ett stort behov bland personer som har hälsorelaterade problem att få hjälp med att hitta rätt kost för att må bättre.”

Kerstin Maripuu, Civilekonom
– från Handelshögskolan i Stockholm. Kerstin har arbetat som produkt- och marknadschef i livsmedelsföretag som Arla, Wasabröd, Friggs och Milko och har bred erfarenhet av allt ifrån strategiarbete till produktutveckling. Hon har även bredare erfarenhet av marknads-, koncept- och produktutveckling från ACO Hud, Coop Bank och som Kommunikationschef för Bostadsförmedlingen. Kerstin brinner för att omvandla nutritionistens djupa kunskap till framgångsrika marknadskoncept som stärker konsumentens förtroende för varumärket.

“Att utveckla ett starkt livsmedelsvarumärke handlar inte bara om att förstå och tillfredsställa konsumenten. Minst lika viktigt är att leverera mervärde till dagligvarukedjorna och stärka deras utbud och attraktivitet. Det finns också en stor potential för livsmedelsföretag att bidra med hälsosamma och ekologiska livsmedel i kommunernas arbete med att uppnå sina hållbarhetsmål.”